Obodies

Eigen en persoonlijk

Feest, verlies, nieuw leven en de dood behoren allemaal tot ons dagelijks bestaan. Veel druïden en gelijkgestemden willen de keerpunten in hun leven graag met een druïdisch ritueel vieren of gedenken. De onderstaande OBOD-leden bieden zich aan als ritueelbegeleider of celebrant voor rituelen als doop, huwelijk, uitvaart, maar ook voor overgangsrituelen. Zij hebben de OBOD-opleiding tot celebrant gevolgd of hebben vergelijkbare kennis en ervaring (elders) opgedaan. OBOD heeft geen doctrine: er zijn daardoor net zoveel werkwijzen als dat er druïden zijn. De stijl en aanpak kunnen sterk per persoon verschillen.

Ben je niet op zoek naar een specifieke druïde, maar wil je graag andere gelijkgestemden ontmoeten? Klik dan hier voor de pagina ‘OBOD ontmoeten’ op de OBOD-LL-website >>>

Wil je jezelf als ritueel begeleider aanmelden? Klik dan hier >>>

Reset zoeken
Desiree Overeem | Ritueel begeleider

Desiree Overeem

Ritueel begeleider

Met veel plezier voltrek ik handfasting ceremonies met liefdesparen als bezegeling van hun liefde en verbondenheid. Ook begeleid ik mensen met persoonlijke rituelen; om los te laten, te bekrachtigen en om opnieuw in contact te komen met hun innerlijke licht en de natuur.

Bekijk het profiel
Margreeth van Eersel | Ritueel begeleider

Margreeth van Eersel

Ritueel begeleider

Tot mijn grote geluk mag ik mij celebrant noemen, een ceremonieel begeleider. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om bij keerpunten in het leven stil te staan. Het geeft diepte aan zaken die moeilijk kunnen zijn of juist heel feestelijk. Het zijn niet alleen keerpunten maar vaak ook hoogtepunten.

Bekijk het profiel