Kees Boersma | Ritueelbegeleider

Kees Boersma

Ritueelbegeleider

PIPPIN: I didn't think it would end this way.
GANDALF: End? No, the journey doesn't end here. Death is just another path, one that we all must take.
Met deze woorden uit een scene van The Lord of the Rings van Tolkien wil ik graag mijn visie op leven en sterven onderstrepen. Omdat het zo treffend weergeeft hoe ik zelf in het leven sta en ook mijn visie op de overgang van onze aardse wandel naar een spirituele werkelijkheid.

Je kunt me benaderen voor rituelen voor uitvaart (uitsluitend ritueel) en voor overgangsrituelen (puberteit, ontslag, nieuwe baan, scheiding etc).

Mijn opleiding is de praktijk en levenservaring.

Ik werk bij voorkeur in de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel.

Contact: keesboersma.1@gmail.com

Mijn naam is Kees Boersma, getrouwd, vader en grootvader en woonachtig in de gemeente Epe, Noord Gelderland. Ik heb in mijn leven al vele malen afscheid moeten nemen van geliefde mensen, verwanten, ouders, vrienden, oud en jong.
Elk afscheid heb ik als een heilig moment ervaren, een leven is voorbij gegaan!

Sinds 2010 volg ik het Druïdisch pad bij Obod en heb ik de reis door de barden- en ovatengraad afgelegd en ligt er een nieuw avontuur op mij te wachten, namelijk de reis door de druïdengraad.

Ik heb vaak woorden en uitdrukking aan ieders unieke afscheid mogen geven, veelal vanuit een persoonlijke verbondenheid. Dat raakt mij tot diep in mijn hart, de overgang, de reis van de ziel vanuit het lichaam naar de Groene Landen. Om daar aan bij te mogen dragen, uit verbondenheid en afgestemd op de wensen van de reiziger en zijn/haar nabestaanden ervaar ik als een grote eer.