Hanneke de Brouwer-Boemaars | Kruidengeneeskundige

Hanneke de Brouwer-Boemaars

Kruidengeneeskundige

Bij mij kun je terecht met je gezondheidsvragen/ -klachten wanneer je de oorzaak hiervan op een natuurlijk manier wilt behandelen. Want we kijken namelijk naar de kern, de oorzaak van je gezondheidsprobleem in plaats van alleen symptomen te bestrijden. En we pakken het op een natuurlijke manier aan. Ik onderzoek wat de oorzaken zijn van je klachten en bekijk hierbij het totale plaatje. Dus niet alleen de klacht zelf. Daarbij ga ik kijken welke behandelmethode en tools het beste bij je passen.

Je kunt bij mij in Moergestel (NB) terecht voor een consult en cursussen.

Ik heb onder meer de vakopleiding Kruidengeneeskunde Kruidenrijk in Haren gevolgd. Zie verder in de uitgebreide beschrijving.

Contact

Je kunt contact met me opnemen via info@kruidofzo.nl.

Mijn website is https://kruidofzo.nl

In 2011 ben ik mijn eigen praktijk voor natuurgeneeskunde begonnen, waar de kruidengeneeskunde een belangrijke rol speelt. Hierbij geef ik o.a. adviezen over het gebruik van kruiden, bloesemremedies, supplementen, voeding en leefstijl.
Ook geef ik sinds 2011 les in de kruiden- en natuurgeneeskunde.
Mijn kennis en ervaring heb ik ook vastgelegd in een boekvorm. Geïnspireerd door wat ik dagelijks tegenkom. En die inspiratie is nog lang niet uitgeput.

Naast de kruidengeneeskunde pas ik nog een aantal andere behandelmethoden toe, zoals Access bars, Drum healing, Angel healing, Reiki en chakratherapie, healing op afstand.

Ik onderzoek, o.a. met de Lecher antenne, wat de oorzaken zijn van je klachten en bekijk hierbij het totale plaatje. Dus niet alleen de klacht zelf. Daarbij ga ik kijken welke behandelmethode en tools ik voor je ga inzetten, zodat je daar zelf ook verder mee aan de slag kunt. Ik zet je als het ware op het voor jou juiste spoor en begeleid je daar verder bij. Kleine veranderingen kunnen hierbij vaak al een groot verschil maken!

Maatwerk, de disbalans achterhalen, persoonlijke aandacht. Jij bent een unieke persoon met je eigen specifiek klachten. Je bent niet standaard en de behandeling zal dan ook niet standaard zijn. Er zal dan ook steeds zorgvuldig uitgezocht worden wat voor jou het beste behandelplan.

De vakopleiding Kruidengeneeskunde heb ik aangevuld met een medische en psychosociale basiskennis. Verder heb ik nog diverse (bij)scholingen gevolgd.