Aukje Bor-Stokroos | Kruidengeneeskundige

Aukje Bor-Stokroos

Kruidengeneeskundige

Ik richt me op volwassen vrouwen die meer balans, zoeken en bewuster willen leven. Dit doe ik door te werken met het ritme in de seizoenen. Ze zijn voor mij een leidraad voor fysieke en mentale gezondheid, voor zingeving en een doelgericht leven in harmonie met de aarde.

Je kunt bij mij terecht voor een consult, voor cursussen en wandelingen.

Ik ben Kruidengeneeskundige, Natuurcoach, Natuurwijze.

Mijn opleidingen zijn: Kruidenvakopleiding Frigga’s korenbloem, Medische- en Psychosociale basiskennis (HO), NLP-Master (IEP).

Je kunt contact met me opnemen via contact@natuurwijze.nl of kijk op mijn website natuurwijze.nl
Mijn praktijk bevindt zich in Maarn op de Utrechtse Heuvelrug.

Tijdens individuele sessies en cursussen help ik jou het tempo van de natuur te volgen en zo meer rust en balans te brengen in je eigen leven. Denk aan meer ontspanning willen ervaren, beter slapen, minder last van stress, lekkerder in je vel, je cyclus beter begrijpen en benutten, je menopauze klachten verminderen of je spiritualiteit versterken en meer tot jezelf komen. Ik help jou je doelen helder voor ogen krijgen, je transformatieproces begeleiden en gezondere keuzes maken voor je lichaam, ziel en geest.

Graag noem ik mezelf een inspirator, iemand met jarenlange kennis van kruiden en mensen, een spiegel, een Natuurwijze.
Ik leer je jouw (zelf)kennis te vergroten en zingeving te voeden door tot de kern te komen en zo je verbinding met de natuur te maken en je doelen te bereiken.

Ik ben een gediplomeerd fytotherapeut (kruidengeneeskundige), met een achtergrond in de pedagogiek/agogiek. Naast de Medische- en Psychosociale Basis kennis (HO) deed ik tal van bijscholingen op het gebied van mentale- en fysieke gezondheid. Ik ben een gecertificeerd NLP Master-practitioner (IEP) en bewandel met heel veel plezier en verwondering het druïdische pad.
Na mijn diplomering in 2011 werkte ik een tijd als registertherapeut. In 2021 ben ik mij ook gaan richten op onderwijs en online cursussen, omdat ik het belangrijk vindt mijn kennis over te dragen aan anderen.

Voor individuele sessies ben je van harte welkom in mijn praktijk in Maarn, op de Utrechtse heuvelrug.