Activiteiten-agenda

OBOD en haar leden organiseren allerlei inspirerende, gezellige en verdiepende activiteiten voor elkaar. De activiteiten passen bij ons wereldbeeld of horen bij de opleiding.

Voor en door OBOD-leden

Binnen de druïdegemeenschap van de Lage Landen groeit de behoefte aan het ontmoeten van gelijkgestemden en het gezamenlijk verdiepen van onze rijke traditie.
Een aantal OBOD-LL-leden biedt, vaak na jaren van studie en ervaring, activiteiten aan voor de steeds wijdere gemeenschap en het welzijn van de natuur. Doordat de belangstelling van druïden heel breed is, verwachten we dat hier een veelzijdig en creatief aanbod kan ontstaan, aanvullend op de officiële OBOD-LL-activiteiten en -opleiding.

De aanbieders van de activiteiten zijn zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud en kwaliteit van hun aanbod.

9th Dryade Druid Camp

Dryade Druid camp

De Abbert bij Dronten

23/06/2023 - 25/06/2023

Kamp vindt plaats in weekend van 23 tot en met 25 juni 2023. Kamp is volgeboekt. Je kunt jezelf aanmelden voor de wachtlijst.

Lees meer
Barden Ontmoetingen Dag – The Bardic Experience

Barden Ontmoetingen Dag - The Bardic Experience

Midden Nederland

Nader te bepalen

Laagdrempelige ontspannen dag in kleine groep (5-8 barden) om kennis met elkaar te maken, om vragen te stellen en verhalen te vertellen.

Lees meer