Vermelding op de site

OBOD-leden en activiteiten zichtbaar op de site

OBOD-leden kunnen een activiteit aanmelden of een vermelding krijgen als ritueel begeleider of kruidengeneeskundige.
Leden die activiteiten op de website aanbieden zijn altijd zelf volledig verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit en organisatie van dat aanbod. Om toch iets te kunnen zeggen over iemands kundigheid vragen we bij aanmelding wel naar een bepaald opleidingsniveau, ervaring of OBOD-graad.

Vermelding als ritueel begeleider/celebrant

Ben jij OBOD-lid en wil je rituelen begeleiden en/of organiseren, zit je in de druïdegraad (gwers 22) en heb je minimaal een afgeronde OBOD celebrancy-opleiding, een vergelijkbare opleiding zoals Ritueel begeleiden van Docendo of Moment, celebrantenopleiding UvH of heb je aantoonbare ervaring? Dan kun je je via het onderstaande formulier aanmelden.

 

Vermelding als kruidengeneeskundige

Ben je een kruidengeneeskundige en ben je halverwege de ovatengraad en heb je aantoonbare kennis van zaken en ervaring in het geven van bijvoorbeeld consults of het verzorgen van cursussen? Dan kun je je via het onderstaande formulier aanmelden.

 

Aanmelden activiteit

OBOD-leden uit de ovaten- en druïdengraad verzorgen allerlei activiteiten tegen kostprijs voor andere OBOD-leden. Dat kunnen creatieve workshops zijn, verdiepingsweekenden of retraites.
Heb jij een activiteit die je onder de aandacht wilt brengen? Dan kun je die via het onderstaande formulier aanmelden.

 

Geen linken naar commerciële activiteiten

OBOD LL neemt geen linken op naar activiteiten die vooral bedoeld zijn om zoveel mogelijk geld mee te verdienen. Wat de grenzen zijn tussen activiteiten tegen kostprijs en commercie zullen we in de tijd gaan ontdekken.