Barden Ontmoetingen Dag - The Bardic Experience | 02/04/2123

Barden Ontmoetingen Dag - The Bardic Experience

Midden Nederland

Nader te bepalen

12:00 - 20:00

Laagdrempelige ontspannen dag in kleine groep (5-8 barden) om kennis met elkaar te maken, om vragen te stellen en verhalen te vertellen.

Beste nieuwe Bard,

Welkom!

De Nieuwe Barden Ontmoetingen Dag is terug! In april en mei 2022 hebben twee dagen plaatsgevonden voor Barden die al heel lang op de wachtlijst stonden en het waren weer magische dagen! Wil je er ook eens bij zijn?

Paul, Marjolein en Nicole (drie Druïden) organiseren, speciaal voor nieuwe Barden, een laagdrempelige ontspannen dag in een kleine groep (van 5 – 8 Barden) om kennis met elkaar en met andere Barden te maken, maar ook om eventuele vragen die je hebt over je bardengraad te kunnen stellen. De dag zal verder in het teken staan van verhalen vertellen, het delen van ervaringen die je tot nu toe hebt en vooral genieten van ongedwongen samenzijn.
Je hebt geen uitgebreide OBOD kennis nodig voor deze dag en je hoeft zelfs nog niet je eerste inwijding gedaan te hebben om van harte welkom te zijn.

We nodigen jou uit om een dag bij ons op ons eiland in de buurt van Maarssen te komen voor de OBOD Nieuwe Barden ontmoetingendag. Om samen met andere Barden te genieten op een prachtige, inspirerende plek met gelijkgestemde fijne mensen.

Wat we van je willen vragen is om iets te eten (en te drinken) mee te brengen wat je bij voorkeur zelf hebt gemaakt. Hiermee draag je iets bij voor iedereen die die dag met ons daar is. Wij noemen dit een potluck.

Deze dag vindt plaats op een zaterdag van 12.00 – 20.00 uur. We bepalen een datum als er voldoende mensen op de wachtlijst staan. Let wel, op het eiland zijn we niet zo van de tijd dus het kan zomaar zijn dat het een half uurtje – of een uurtje – later wordt.

Wil je nu alvast je interesse kenbaar maken om deel uit te maken van deze magische dag in het voorjaar van 2023, mail dan naar Nicole: n.maessen@planet.nl (graag met een cc aan Marjolein: rowantree@druiderij.nl)

Bijdrage voor deze dag: € 35,-.

Wij kijken er naar uit om je te ont-moeten!

Paul, Marjolein, Nicole