OBOD LL-organisatie in ontwikkeling

OBOD LL zet stappen vooruit.

In de corona-jaren is het aantal OBOD-leden flink toegenomen. Om alle werkzaamheden die daarom heen nodig zijn goed uit te kunnen voeren, is een aanpassing nodig van de OBOD-organisatie van de Lage Landen (OBOD LL).

 

Verzending Gwers vanuit Engeland

De office in Engeland neemt vanaf 1 mei de distributie van de Gwersu naar alle landen van Europa over. Zij versturen de Nederlandse enveloppen in week 2 van elke maand en die doen er één tot drie weken over om bij jullie aan te komen.
Wat in Nederland blijft, is het bijhouden van het nieuwe ledensysteem (database) dat OBOD gebruikt voor de verzending en het toewijzen van de mentoren.

 

Nieuwe coördinator voor de toewijzing mentoren

Carola van ’t Hof heeft de mentorcoördinatie vanaf 1 april overgenomen van Henk Eggink.

 

Ontwikkeling website

OBOD Engeland breidt de Engelstalige website met andere talen uit. De Nederlandse website druiderij.nl wordt een onderdeel van deze site. Grootste voordeel is dat de technische ondersteuning dan geborgd is. Wij blijven zelf verantwoordelijk voor de structuur en de inhoud van ons deel op die site. De office hoopt dat we na de zomer kunnen overschakelen. Houd de website in de gaten.

 

Samen werken aan de toekomst van OBOD LL

We gaan het komende jaar plannen maken over hoe OBOD LL de leden uit Nederland en België beter van dienst kan zijn en van informatie kan voorzien. We houden je op de hoogte via Dryade, de website en Facebook.

 

Om deze veranderingen binnen OBOD LL zorgvuldig uit te kunnen voeren, vragen we een beetje geduld en begrip van iedereen.

 

Voor vragen verwijzen we naar rowantree@druiderij.nl.

Ga met ons mee op reis

In klassieke tijden werden de druïdische leringen mondeling overgedragen van leermeester op leerling. Nu kun je een moderne opleiding volgen, waar je ook bent en vanaf het moment dat jij er klaar voor bent. Daarmee begin je een reis waar duizenden voor jou, van over de hele wereld al aan zijn begonnen. De opleiding werkt op een door en door praktische, maar ook diep spirituele manier met de ideeën en praktijken van het druïdisme.