Nieuwe pagina’s op nieuwe OBOD LL-website

Het internetadres van deze site is als vanouds druiderij.nl, maar de site is helemaal vernieuwd en heeft ook een paar nieuwe functionaliteiten.

Het internetadres van deze site is als vanouds druiderij.nl, maar de site is helemaal vernieuwd en heeft ook een paar nieuwe opties. Neem eens een kijkje.

 

Landensites op één platform

Er komt veel bij kijken om een website aantrekkelijk, veilig en bij de tijd te houden. Daarom zijn we blij met het aanbod van OBOD Engeland om de landensites op één platform te zetten. De verschillende OBOD-landensites lijken daardoor wat meer op elkaar, we kunnen alle technische zaken (updates e.d.) en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten aan the Office overlaten en we zijn niet meer zo kwetsbaar. Het Engelse team kan inspringen als er iemand ziek wordt.
Het LL-team kan zich nu concentreren op de Nederlandstalige inhoud. Die bepalen wij en dat blijft zo. Heb je suggesties over nieuwe onderwerpen of leuke linken of …? Laat het ons weten via het contactformulier op de site.

Nieuw: activiteiten voor en door OBODies

Eén van de grote wensen van de afgelopen jaren was het creëren van een plek waar OBODies hun activiteiten kunnen aanbieden. Dat is nu geregeld. Er staat een formulier op de pagina Aanmelden activiteit of ritueelbegeleider, waarmee je je activiteit gratis kunt aanmelden. Enige voorwaarden zijn dat je ovaat of druïde bent en dat je activiteit in het verlengde ligt van de OBOD-opleiding of ons gezamenlijke wereldbeeld. Wat daar precies wel of niet binnen past, gaan we al doende ontdekken. Wel willen we benadrukken dat je altijd zelf volledig verantwoordelijk bent voor wat je aanbiedt en de uitvoering daarvan.

 

 

Nieuw: OBOD LL-teams

In een eerder artikel hebben we verteld dat OBOD LL onderzoekt hoe ze de leden uit Nederland en België beter van dienst kan zijn en van informatie kan voorzien. In het verlengde daarvan willen we teams van experts of OBODies die specifieke diensten aanbieden op de site zetten. Uiteraard altijd met hun toestemming. De eerste groep is die van de ritueelbegeleiders of celebranten. Ben jij een geschoold ritueelbegeleider en wil jij graag een vermelding op de website? Vul dan het formulier in op de pagina Aanmelden activiteit of ritueelbegeleider.

Nieuw: Boeken Ko en Joke Lankester

Veel druïden kennen het boek De acht jaarfeesten van wicca’s Ko en Joke Lankester. Na het overlijden van Ko stelt Joke al hun boeken gratis ter beschikking. We hebben een selectie gemaakt die ook interessant is voor druïden. Je vindt de selectie via de link op de homepage en onder het tabblad Bieb.
Elders in deze uitgave staat een artikel van Jack Stoop met meer details.

Bedankt

Tot slot willen we iedereen die de afgelopen jaren heeft bijgedragen aan de oude site bedanken voor hun betrokkenheid en goede zorgen.

Ga met ons mee op reis

In klassieke tijden werden de druïdische leringen mondeling overgedragen van leermeester op leerling. Nu kun je een moderne opleiding volgen, waar je ook bent en vanaf het moment dat jij er klaar voor bent. Daarmee begin je een reis waar duizenden voor jou, van over de hele wereld al aan zijn begonnen. De opleiding werkt op een door en door praktische, maar ook diep spirituele manier met de ideeën en praktijken van het druïdisme.