Events

Binnen de druïdegemeenschap van de Lage Landen groeit de behoefte aan het ontmoeten van gelijkgestemden en het gezamenlijk verdiepen van onze rijke traditie. Een aantal OBOD-LL-leden biedt, vaak na jaren van studie en ervaring, activiteiten aan voor de steeds wijdere gemeenschap en het welzijn van de natuur. Doordat de belangstelling van druïden heel breed is, verwachten we dat hier een veelzijdig en creatief aanbod kan ontstaan, aanvullend op de officiële OBOD-LL-activiteiten en -opleiding.
De aanbieders van de activiteiten zijn zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud en kwaliteit van hun aanbod.
Wil je een activiteit aanmelden? Klik dan hier >>>

Reset zoeken
Gedichten op verzoek

Gedichten op maat

Nader te bepalen

Wat ik aanbied is het schrijven van een gedicht op maat voor elke bijzondere gelegenheid, bijvoorbeeld een overlijden, een geboorte, een handvasting etc. Dit vanuit een obod-/hekserijvisie.
Ik ben lid van obod en heb de druïdegraad afgerond in 2009. Ook ben ik een ingewijde heks.

Lees meer
Barden Ontmoetingen Dag – The Bardic Experience

Barden Ontmoetingen Dag - The Bardic Experience

Eiland in de buurt van Maarssen

Nader te bepalen

Laagdrempelige ontspannen dag in kleine groep (5-8 barden) om kennis met elkaar te maken, om vragen te stellen en verhalen te vertellen.

Lees meer
OBOD-festival

OBOD-festival

Ommuurde tuin, Renkum

22/09/2024

Ontmoet je mede-OBODies op deze open dag in de Ommuurde Tuin in Renkum. Voor en door OBOD leden georganiseerd, op een plek die rust en natuur uitstraalt. Een plaats waar verbindingen gelegd kunnen worden en contacten vernieuwd of gemaakt.

Lees meer
International Druid camp 2024

International Druid camp 2024 - Mount Thunder

Nabij Neustadt an der Weinstrasse (Pfalz)

15/08/2024 - 18/08/2024

Het thema van dit kamp is 'de wilde ziel'.

Lees meer
OBOD-workshop meditatie en rituelen

OBOD-workshop meditatie en rituelen

Zeist

27/08/2023

In twee zaterdagen (27 augustus en 1 oktober) maak je kennis met verschillende technieken voor innerlijk werk en met de manier waarop de rituelen de verschillende seizoenen markeren.

Lees meer